Atlantic Divers

Home Page English                                                                                                                                                                

Duiken                                                            Onthall aan Atlantic Divers.                   dan.gif (1628 byte)

 

Atlantic Divers

C/L Minerve 12, Las Gaviotas 74G, Costa del Silencio, Arona, Tenerife. 38360

Tel; 0034 922784480  Mobile; 0034 696 10 12 39/ 696 59 20 88.

                          

Het duikcentrum waar wij mee werken is ideaal voor zowel beginnende duikers als voor gevorderden. Van cursussen en kennismakingsduiken voor beginners tot een uitgebreid programma voor duikers met een brevet, het is allemaal mogelijk.


               

Wij verwelkomen iedereen van beginners tot niet-duikende partners/familie tot brevethouders van elke duikorganisatie. We hebben een team van zowel P.A.D.I. als B.S.A.C. instructeurs zodat er voor elke duiker wat wils is. Wanneer u op zoek bent naar een duikopleiding is het altijd belangrijk u er van te verzekeren dat de duikschool en instructeur over alle benodigde papieren beschikken. Daarom zijn alle diploma's, verzekeringspolissen en persluchtcertificaten aanwezig in het duikcentrum en deze kunnen op verzoek getoond worden aan ieder die dat wil. Of u nu ervaren bent of niet, u moet kunnen vertrouwen op de ervaring en reputatie van uw duikschool en instructeur.

Het duikcentrum is voorzien van faciliteiten en materiaal van de hoogste kwaliteit. Alleen materiaal dat we zelf ook zouden gebruiken wordt voor de cursussen en andere duiken gebruikt (o.a. Mares, Buddy, Apex, Cressi, Scubapro). Zowel personeel als materiaal zijn toeberekend op het leveren van training programma's, service en veiligheid van een hoog niveau. Dit alles is mogelijk voor zowel groepen als individuele duikers.

Kijk hieronder wat we te bieden hebben en als het bevalt zien we u misschien over een tijdje hier. Wij begrijpen hoe duiken voor veel duikers een passie is geworden. Als u hier komt duiken kunt u ervaren waarom; een goed, veilig duikprogramma doet wonderen.